Facebookta İlk Mesaja Gitme

26 Haziran 2014 Perşembe



Facebookta aranızda binlerce hatta yüzbinlerce yazışma geçen arkadaşlarınız olmuştur. Nostalji olsun diye, ilk başta neler konuşmuştuk acaba diye düşündüğünüz anlarda ilk mesaja ulaşmak için çabalayıp olumsuz sonuçlar almış olabilirsiniz. Ama artık ilk mesaja ulaşmanın çok kolay bir yolu var. Bu yöntem ile istediğiniz kişi ile aranızda geçen konuşmanın ilk mesajına gidebiliyorsunuz.

Yapmak için aşağıdaki adımları izleyin :

1- Bilgisayarınızdan m.facebook.com adresine girin ve facebook hesabınıza giriş yapın.

2- Mesajlar kısmına gelip, ilk mesaja gitmek istediğiniz kullanıcı ile olan konuşmanıza tıklayın.

3- Önemli olan nokta burası, tıkladığınız zaman adres çubuğunda (m.facebook.com yazdığınız yerde) yeni bir link oluşacak, ve dikkatli bi şekilde bu linki incelediğiniz zaman start= şeklinde bi yazı göreceksiniz. Bu yazının karşısında da bi sayı yazar. İşte oraya toplam mesajlaşma sayınızı yazacaksınız. Örneğin arkadaşınızla 13,235 mesajlaşmanız varsa, oraya 13235 yazın ve entera basın.

Daha eski ve daha yeni mesajlara gitmek için tıklamanız gereken yerler sayfada gözükecektir ve bu şekilde mesajlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Facebook ile ilgili pratik,işe yarar bir bilgi paylaşmışsınız.Facebook'ta ilk mesaja gitme olayını daha önce pek düşünmemiştim ancak yazıda da dediğiniz gibi nostalji yapmak için veya uzun zaman önceki bir konuçmamızda merak ettiğiniz bir kısım için kullanılabilir.Güzel paylaşım için sağolun

Adsız dedi ki...

ben giremiyorumda neden ?

Adsız dedi ki...

BENDE İstediğin sayfa şu anda gösterilemiyor. Sayfaya geçici olarak ulaşılamıyor olabilir, tıkladığın bağlantı bozuk veya süresi dolmuş olabilir ya da bu sayfayı görmeye iznin olmayabilir. BU ÇIKIYO NAPABİLİRİM?

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Sosyal Medya Blog