Facebook Oyun Davetiyeleri Nasıl Engellenir?

22 Nisan 2015 Çarşamba


Facebook Oyun Davetiyeleri Nasıl Engellenir?

Her gün Facebook arkadaşlarınızdan onlarca oyun davetiyesi almaktan bıktınız mı?
Cevap evet ise okumaya devam edin çünkü bu son derece rahatsız edici ve gereksiz bildirimlerden ve davetiyelerden sonsuza kadar kurtulabilmenizi sağlayacak bir yol var!


iPhone'lar için davetiye engelleme 

1.      iPhone cihazınızdan Facebook uygulamasını çalıştırın
2.      Dil seçeneklerinize göre uygulamanın sağ altında yer alan " More " ya da " Daha fazla " yazan butonuna tıklayın.
3.      Listeni en altına gelin ve " Ayarlar " menüsünü seçerek devam edin
4.      Açılan pencerede " Notifications " ya da " Bildirimler " butonuna tıklayın.
5.      " How you get notifications " ya da " Bildirim seçenekleri " menüsünün altındaki " Mobil Push " düğmesine basın.
6.      Standart olarak seçili olan " Uygulama bildirimleri " ve " Uygulama davetiyeleri "nin işaretini kaldırın.

Artık Facebook adresinizi sıkıcı ve rahatsız edici davetiyeler olmadan kullanmanın keyfini çıkartabilirsiniz. Aşağıdaki görsel yönlendirme yardımıyla üstte verilen adımları çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.




Eğer sadece oyun davetiyeleri değil, masaüstü bilgisayarlarınıza gelen davetiyelerden ya da diğer grup davetiyelerinden de kurtulmak istiyorsanız yukarıda anlatılan ilk beş adımı uygulayın ve " Mobile Push " yerine " E - posta ", " On - Facebook " ya da diğer bildirim türlerini seçerek e - posta adresinizdeki ya da masaüstü bilgisayarlarınızdaki davetiyeleri yok edebilirsiniz.

Eğer daha önceden oluşturmuş olduğunuz şahsi uygulama bildirimlerinden kurtulmak istiyorsanız, bildirim geldiğinde, kutucuğun sağ üstünde yer alan " X ", yani kapat butonuna basarsanız şahsi bildirimlerinizden tamamen kurtulabilirsiniz.

Hepsi bu! Eğer tüm işlemleri doğru uyguladıysanız bundan itibaren mobil cihazlarınızda da, masaüstü bilgisayarınızda da herhangi bir davetiye ve bildirim almayacaksınız...



0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Sosyal Medya Blog